Vistas stilbiņi ar cidonijā un medu
Sastāvdaļas
- 8 vistas stilbiņi
- 40 g medus
- 30 g sojas mērces
- 2 cidonijas
- 2 g karija garšvielas
- 1/2 citrona sulas
- Ķiploks
- Rozmarīna zariņi
- Timiāna zariņi
- Mikrozaļumi dekoram
Pagatavošanas video
Nelielā bļodiņā sajauc soju, medu, karija garšvielu un citrona sulu. Cepešpannā liek vistas stilbiņus, pārlej sagatavoto mērci un ar rokām kārtīgi iemaisa gaļā. Cidonijas sagriež četrās daļās, izņem sēkliņas un pievieno cepešpannai ar vistu. Pievieno arī uz pusēm pārgrieztu ķiploku, rozmarīna un timiāna zariņus. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 25 minūtes. Liek galdā ar visu cepamtrauku, dekorē ar svaigu rozmarīna zariņu un mikrozaļumiem.

Pagatavošana
Nelielā bļodiņā sajauc soju, medu, karija garšvielu un citrona sulu. Cepešpannā liek vistas stilbiņus, pārlej sagatavoto mērci un ar rokām kārtīgi iemaisa gaļā. Cidonijas sagriež četrās daļās, izņem sēkliņas un pievieno cepešpannai ar vistu. Pievieno arī uz pusēm pārgrieztu ķiploku, rozmarīna un timiāna zariņus. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 25 minūtes. Liek galdā ar visu cepamtrauku, dekorē ar svaigu rozmarīna zariņu un mikrozaļumiem.
Vistas stilbiņi ar cidonijā un medu

Sastāvdaļas
- 8 vistas stilbiņi
- 40 g medus
- 30 g sojas mērces
- 2 cidonijas
- 2 g karija garšvielas
- 1/2 citrona sulas
- Ķiploks
- Rozmarīna zariņi
- Timiāna zariņi
- Mikrozaļumi dekoram
Pagatavošana
Nelielā bļodiņā sajauc soju, medu, karija garšvielu un citrona sulu. Cepešpannā liek vistas stilbiņus, pārlej sagatavoto mērci un ar rokām kārtīgi iemaisa gaļā. Cidonijas sagriež četrās daļās, izņem sēkliņas un pievieno cepešpannai ar vistu. Pievieno arī uz pusēm pārgrieztu ķiploku, rozmarīna un timiāna zariņus. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 25 minūtes. Liek galdā ar visu cepamtrauku, dekorē ar svaigu rozmarīna zariņu un mikrozaļumiem.