Cepts Jāņu siers

Sastāvdaļas

4 personām

  • 200 g grieķu jogurta
  • 20 g gurķa
  • 20 g olīveļļas
  • 5 g baltvīna etiķa
  • 3 g sāls
  • 3 g piparu
  • 1 ola
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Kviešu rīvmaize
  • Jāņu siers
  • Maurlociņi dekoram

Pagatavošanas video

Mērcei bļodā sajauc grieķu jogurtu, smalki sarīvētu gurķi, sarīvētu ķiploku, olīveļļu, baltvīna etiķi, sāli un piparus. Jāņu sieru sagriež puscentimetru biezās šķēlēs. Siera šķēles apmērcē sakultā olā un kārtīgi apviļā rīvmaizē. Viegli apcep no abām pusēm. Pasniedzot dekorē ar maurlociņiem.




Cepts Jāņu siers

Pagatavošana

Viegli 45min

Mērcei bļodā sajauc grieķu jogurtu, smalki sarīvētu gurķi, sarīvētu ķiploku, olīveļļu, baltvīna etiķi, sāli un piparus. Jāņu sieru sagriež puscentimetru biezās šķēlēs. Siera šķēles apmērcē sakultā olā un kārtīgi apviļā rīvmaizē. Viegli apcep no abām pusēm. Pasniedzot dekorē ar maurlociņiem.




Cepts Jāņu siers

Cepts Jāņu siers
45min Viegli

Sastāvdaļas

4 personām

  • 200 g grieķu jogurta
  • 20 g gurķa
  • 20 g olīveļļas
  • 5 g baltvīna etiķa
  • 3 g sāls
  • 3 g piparu
  • 1 ola
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Kviešu rīvmaize
  • Jāņu siers
  • Maurlociņi dekoram

Pagatavošana

Mērcei bļodā sajauc grieķu jogurtu, smalki sarīvētu gurķi, sarīvētu ķiploku, olīveļļu, baltvīna etiķi, sāli un piparus. Jāņu sieru sagriež puscentimetru biezās šķēlēs. Siera šķēles apmērcē sakultā olā un kārtīgi apviļā rīvmaizē. Viegli apcep no abām pusēm. Pasniedzot dekorē ar maurlociņiem.