Cepts Jāņu siers
Sastāvdaļas
- 200 g grieķu jogurta
- 20 g gurķa
- 20 g olīveļļas
- 5 g baltvīna etiķa
- 3 g sāls
- 3 g piparu
- 1 ola
- 1 ķiploka daiviņa
- Kviešu rīvmaize
- Jāņu siers
- Maurlociņi dekoram
Pagatavošanas video
Mērcei bļodā sajauc grieķu jogurtu, smalki sarīvētu gurķi, sarīvētu ķiploku, olīveļļu, baltvīna etiķi, sāli un piparus. Jāņu sieru sagriež puscentimetru biezās šķēlēs. Siera šķēles apmērcē sakultā olā un kārtīgi apviļā rīvmaizē. Viegli apcep no abām pusēm. Pasniedzot dekorē ar maurlociņiem.

Pagatavošana
Mērcei bļodā sajauc grieķu jogurtu, smalki sarīvētu gurķi, sarīvētu ķiploku, olīveļļu, baltvīna etiķi, sāli un piparus. Jāņu sieru sagriež puscentimetru biezās šķēlēs. Siera šķēles apmērcē sakultā olā un kārtīgi apviļā rīvmaizē. Viegli apcep no abām pusēm. Pasniedzot dekorē ar maurlociņiem.
Cepts Jāņu siers

Sastāvdaļas
- 200 g grieķu jogurta
- 20 g gurķa
- 20 g olīveļļas
- 5 g baltvīna etiķa
- 3 g sāls
- 3 g piparu
- 1 ola
- 1 ķiploka daiviņa
- Kviešu rīvmaize
- Jāņu siers
- Maurlociņi dekoram
Pagatavošana
Mērcei bļodā sajauc grieķu jogurtu, smalki sarīvētu gurķi, sarīvētu ķiploku, olīveļļu, baltvīna etiķi, sāli un piparus. Jāņu sieru sagriež puscentimetru biezās šķēlēs. Siera šķēles apmērcē sakultā olā un kārtīgi apviļā rīvmaizē. Viegli apcep no abām pusēm. Pasniedzot dekorē ar maurlociņiem.