Cūkgaļas šašlika marinādes
Sastāvdaļas
Cūkgaļas šašliks tomātu sulas marinādē:
- 1 kg cūkas kakla karbonādes
- 2 sīpoli
- 1 ķiploku daiviņa
- Timiāna zariņi
- 8 g maltu melno piparu
- Sula no 1 citrona
- 0,5 l tomātu sulas
Cūkgaļas šašliks kefīra marinādē:
- 1 kg cūkas kakla karbonādes
- 2 sīpoli
- 25 g garšvielas gaļai
- 0,5 l kefīra
Cūkgaļas šašliks minerālūdens marinādē:
- 1 kg cūkgaļas kakla karbonādes
- 2 sīpoli
- 1 ķiploku daiviņa
- 0,5 l minerālūdens
- 1 tējkarote olīveļļas
- 3 tējkarotes sāls
- 3 tējkarotes maltu melno piparu
Pagatavošanas video
Cūkgaļas šašliks tomātu sulas marinādē:
Sagriež gabalos kakla karbonādi. To ieber bļodā, kur pievieno gredzenos sagrieztus sīpolus, sarīvētu ķiploka daiviņu, timiāna zariņus, maltus melnos piparus, citrona sulu un tomātu sulu. Ar rokām maisa 5 minūtes. Noliek iemarinēties vismaz 4 stundas.
Cūkgaļas šašliks kefīra marinādē:
Bļodā liek sagrieztu kakla karbonādi, gredzenos sagrieztus sīpolus, garšvielas gaļai un kefīru. Ar rokām maisa 5 minūtes. Noliek iemarinēties vismaz 4 stundas.
Cūkgaļas šašliks minerālūdens marinādē:
Bļodā liek sagrieztu kakla karbonādi, gredzenos sagrieztus sīpolus, sarīvētu ķiploka daiviņu, minerālūdeni, olīveļļu, sāli un maltus melnos piparus. Ar rokām maisa 5 minūtes. Noliek iemarinēties vismaz 12 stundas.

Pagatavošana
Cūkgaļas šašliks tomātu sulas marinādē:
Sagriež gabalos kakla karbonādi. To ieber bļodā, kur pievieno gredzenos sagrieztus sīpolus, sarīvētu ķiploka daiviņu, timiāna zariņus, maltus melnos piparus, citrona sulu un tomātu sulu. Ar rokām maisa 5 minūtes. Noliek iemarinēties vismaz 4 stundas.
Cūkgaļas šašliks kefīra marinādē:
Bļodā liek sagrieztu kakla karbonādi, gredzenos sagrieztus sīpolus, garšvielas gaļai un kefīru. Ar rokām maisa 5 minūtes. Noliek iemarinēties vismaz 4 stundas.
Cūkgaļas šašliks minerālūdens marinādē:
Bļodā liek sagrieztu kakla karbonādi, gredzenos sagrieztus sīpolus, sarīvētu ķiploka daiviņu, minerālūdeni, olīveļļu, sāli un maltus melnos piparus. Ar rokām maisa 5 minūtes. Noliek iemarinēties vismaz 12 stundas.
Cūkgaļas šašlika marinādes

Sastāvdaļas
Cūkgaļas šašliks tomātu sulas marinādē:
- 1 kg cūkas kakla karbonādes
- 2 sīpoli
- 1 ķiploku daiviņa
- Timiāna zariņi
- 8 g maltu melno piparu
- Sula no 1 citrona
- 0,5 l tomātu sulas
Cūkgaļas šašliks kefīra marinādē:
- 1 kg cūkas kakla karbonādes
- 2 sīpoli
- 25 g garšvielas gaļai
- 0,5 l kefīra
Cūkgaļas šašliks minerālūdens marinādē:
- 1 kg cūkgaļas kakla karbonādes
- 2 sīpoli
- 1 ķiploku daiviņa
- 0,5 l minerālūdens
- 1 tējkarote olīveļļas
- 3 tējkarotes sāls
- 3 tējkarotes maltu melno piparu
Pagatavošana
Cūkgaļas šašliks tomātu sulas marinādē:
Sagriež gabalos kakla karbonādi. To ieber bļodā, kur pievieno gredzenos sagrieztus sīpolus, sarīvētu ķiploka daiviņu, timiāna zariņus, maltus melnos piparus, citrona sulu un tomātu sulu. Ar rokām maisa 5 minūtes. Noliek iemarinēties vismaz 4 stundas.
Cūkgaļas šašliks kefīra marinādē:
Bļodā liek sagrieztu kakla karbonādi, gredzenos sagrieztus sīpolus, garšvielas gaļai un kefīru. Ar rokām maisa 5 minūtes. Noliek iemarinēties vismaz 4 stundas.
Cūkgaļas šašliks minerālūdens marinādē:
Bļodā liek sagrieztu kakla karbonādi, gredzenos sagrieztus sīpolus, sarīvētu ķiploka daiviņu, minerālūdeni, olīveļļu, sāli un maltus melnos piparus. Ar rokām maisa 5 minūtes. Noliek iemarinēties vismaz 12 stundas.


