Viltotais zaķis

Sastāvdaļas

4 personām

  • 400 g maltas cūkgaļas
  • 180 g burkānu
  • 70 g sīpolu
  • 15 g kartupeļu cietes
  • 7 g diļļu
  • 5 g pētersīļu
  • 2 g cūkgaļas garšvielu
  • 3 g sāls
  • 1 ola
  • Olīveļļa
  • Sarkanā paprika
  • Zaļā paprika
  • Rozmarīna zariņš
  • Mandeles

Pagatavošanas video

Bļodā liek maltu cūkgaļu, sasmalcinātus sīpolus, sakapātus pētersīļus, sarīvētus burkānus, olu, kartupeļu cieti, sakapātas dilles, cūkgaļas garšvielas, sāli un visu kārtīgi samīca līdz viendabīgai masai.

Cepamtrauku iesmērē ar olīveļļu. Gaļas masu kārto cepamtraukā, pa vidu gareniski liek standziņās sagrieztu sarkano papriku, tad kārto standziņās sagrieztu zaļo papriku. Visu pārklāj ar atlikušo gaļas masu, veidojot tādu kā maizes kukulīti.

Cep cepeškrāsnī 200 grādos 40 minūtes.

Dekorē ar rozmarīna zariņu un sasmalcinātām mandelēm.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Vidēji grūti 1h 30min

Bļodā liek maltu cūkgaļu, sasmalcinātus sīpolus, sakapātus pētersīļus, sarīvētus burkānus, olu, kartupeļu cieti, sakapātas dilles, cūkgaļas garšvielas, sāli un visu kārtīgi samīca līdz viendabīgai masai.

Cepamtrauku iesmērē ar olīveļļu. Gaļas masu kārto cepamtraukā, pa vidu gareniski liek standziņās sagrieztu sarkano papriku, tad kārto standziņās sagrieztu zaļo papriku. Visu pārklāj ar atlikušo gaļas masu, veidojot tādu kā maizes kukulīti.

Cep cepeškrāsnī 200 grādos 40 minūtes.

Dekorē ar rozmarīna zariņu un sasmalcinātām mandelēm.

Viltotais zaķis

Receptes apraksts
1h 30min Vidēji grūti

Sastāvdaļas

4 personām

  • 400 g maltas cūkgaļas
  • 180 g burkānu
  • 70 g sīpolu
  • 15 g kartupeļu cietes
  • 7 g diļļu
  • 5 g pētersīļu
  • 2 g cūkgaļas garšvielu
  • 3 g sāls
  • 1 ola
  • Olīveļļa
  • Sarkanā paprika
  • Zaļā paprika
  • Rozmarīna zariņš
  • Mandeles

Pagatavošana

Bļodā liek maltu cūkgaļu, sasmalcinātus sīpolus, sakapātus pētersīļus, sarīvētus burkānus, olu, kartupeļu cieti, sakapātas dilles, cūkgaļas garšvielas, sāli un visu kārtīgi samīca līdz viendabīgai masai.

Cepamtrauku iesmērē ar olīveļļu. Gaļas masu kārto cepamtraukā, pa vidu gareniski liek standziņās sagrieztu sarkano papriku, tad kārto standziņās sagrieztu zaļo papriku. Visu pārklāj ar atlikušo gaļas masu, veidojot tādu kā maizes kukulīti.

Cep cepeškrāsnī 200 grādos 40 minūtes.

Dekorē ar rozmarīna zariņu un sasmalcinātām mandelēm.