Zivju kotletes

Sastāvdaļas

4 personām

  • 500 g mencas
  • 100 g cūkas speķa
  • 2 baltmaizes šķēles
  • 2 g garšvielu zivij
  • 1 sīpols
  • 1/2 citrona
  • Piens
  • Pipari
  • Sāls
  • Rīvmaize
  • Olīveļļa cepšanai

Pagatavošanas video

Baltmaizes šķēles izmērcē nelielā daudzumā piena. Gaļas mašīnā samaļ mencas fileju, sīpolu, speķi un pienā izmērcētās baltmaizes šķēles. Samaltajai masai pievieno garšvielas zivij, piparus, sāli, citrona sulu no 1/2 citrona, ar rokām kārtīgi samīca. No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un liek cepties uz pannas. Apcep vienu pusi zeltaini brūnu, tad apgriež, uzliek pannai vāku un cep, līdz arī otra puse zeltaini brūna. Dekorē ar citronu un zaļumiem.

Receptes apraksts

Pagatavošana

Vidēji grūti 1h

Baltmaizes šķēles izmērcē nelielā daudzumā piena. Gaļas mašīnā samaļ mencas fileju, sīpolu, speķi un pienā izmērcētās baltmaizes šķēles. Samaltajai masai pievieno garšvielas zivij, piparus, sāli, citrona sulu no 1/2 citrona, ar rokām kārtīgi samīca. No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un liek cepties uz pannas. Apcep vienu pusi zeltaini brūnu, tad apgriež, uzliek pannai vāku un cep, līdz arī otra puse zeltaini brūna. Dekorē ar citronu un zaļumiem.

Zivju kotletes

Receptes apraksts
1h Vidēji grūti

Sastāvdaļas

4 personām

  • 500 g mencas
  • 100 g cūkas speķa
  • 2 baltmaizes šķēles
  • 2 g garšvielu zivij
  • 1 sīpols
  • 1/2 citrona
  • Piens
  • Pipari
  • Sāls
  • Rīvmaize
  • Olīveļļa cepšanai

Pagatavošana

Baltmaizes šķēles izmērcē nelielā daudzumā piena. Gaļas mašīnā samaļ mencas fileju, sīpolu, speķi un pienā izmērcētās baltmaizes šķēles. Samaltajai masai pievieno garšvielas zivij, piparus, sāli, citrona sulu no 1/2 citrona, ar rokām kārtīgi samīca. No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un liek cepties uz pannas. Apcep vienu pusi zeltaini brūnu, tad apgriež, uzliek pannai vāku un cep, līdz arī otra puse zeltaini brūna. Dekorē ar citronu un zaļumiem.