Zivju kotletes
Sastāvdaļas
- 500 g mencas
- 100 g cūkas speķa
- 2 baltmaizes šķēles
- 2 g garšvielu zivij
- 1 sīpols
- 1/2 citrona
- Piens
- Pipari
- Sāls
- Rīvmaize
- Olīveļļa cepšanai
Pagatavošanas video
Baltmaizes šķēles izmērcē nelielā daudzumā piena. Gaļas mašīnā samaļ mencas fileju, sīpolu, speķi un pienā izmērcētās baltmaizes šķēles. Samaltajai masai pievieno garšvielas zivij, piparus, sāli, citrona sulu no 1/2 citrona, ar rokām kārtīgi samīca. No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un liek cepties uz pannas. Apcep vienu pusi zeltaini brūnu, tad apgriež, uzliek pannai vāku un cep, līdz arī otra puse zeltaini brūna. Dekorē ar citronu un zaļumiem.

Pagatavošana
Baltmaizes šķēles izmērcē nelielā daudzumā piena. Gaļas mašīnā samaļ mencas fileju, sīpolu, speķi un pienā izmērcētās baltmaizes šķēles. Samaltajai masai pievieno garšvielas zivij, piparus, sāli, citrona sulu no 1/2 citrona, ar rokām kārtīgi samīca. No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un liek cepties uz pannas. Apcep vienu pusi zeltaini brūnu, tad apgriež, uzliek pannai vāku un cep, līdz arī otra puse zeltaini brūna. Dekorē ar citronu un zaļumiem.
Zivju kotletes

Sastāvdaļas
- 500 g mencas
- 100 g cūkas speķa
- 2 baltmaizes šķēles
- 2 g garšvielu zivij
- 1 sīpols
- 1/2 citrona
- Piens
- Pipari
- Sāls
- Rīvmaize
- Olīveļļa cepšanai
Pagatavošana
Baltmaizes šķēles izmērcē nelielā daudzumā piena. Gaļas mašīnā samaļ mencas fileju, sīpolu, speķi un pienā izmērcētās baltmaizes šķēles. Samaltajai masai pievieno garšvielas zivij, piparus, sāli, citrona sulu no 1/2 citrona, ar rokām kārtīgi samīca. No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un liek cepties uz pannas. Apcep vienu pusi zeltaini brūnu, tad apgriež, uzliek pannai vāku un cep, līdz arī otra puse zeltaini brūna. Dekorē ar citronu un zaļumiem.